Demonstraties

Of het nu gaat om Demonstraties, Openingen, Presentaties op beurzen, Personeelsfeesten of zelfs Lezingen, alles is mogelijk. Wout Zijlstra, die al jaren meedoet aan Highland Games en sterkste man wedstrijden, heeft op al deze punten al erg veel ervaring.

Demonstraties bestaan meestal uit een combinatie van Highland Games onderdelen en sterkste man onderdelen. Zoals, grote boomstammen over de kop gooien, stenen tillen, zoveel mogelijk kinderen optillen op een speciaal gemaakt apparaat, boomstamtillen, telefoonboeken scheuren en natuurlijk de specialiteit van Wout Zijlstra: Het gewicht hooggooien (het wereldrecord is jaren lang in handen van Wout Zijlstra geweest)

Wout Zijlstra

Bij de meeste onderdelen mag het publiek het ook proberen en het zelfs opnemen tegen Wout Zijlstra of een van de vele Nederlandse of zelfs buitenlandse atleten van Highland games die elk op hun beurt hun specialiteit aan u en uw aanwezigen kunnen tonen. Vaak wordt er bij dit soort demonstraties een wedstrijdje gehouden wie het sterkst is onder het aanwezige publiek.

Een Highland Games demonstratie met doedelzakmuziek spreekt natuurlijk ook altijd tot de verbeelding. Dit kunnen wij als Federatie ook verzorgen. Ook is het mogelijk dat wij een Highland Games wedstrijdje voor uw eigen personeel of vereniging organiseren. Met natuurlijk lichtere gewichten en deskundige begeleiding!

Openingen en presentaties op beurzen is ook altijd een gegarandeerd succes! Lezingen zijn ook steeds meer gevraagd. Dit vooral bij studentenverenigingen, personeelsverenigingen, vrouwenverenigingen, gevangenissen etc. U zorgt voor een geschikte locatie: voetbalveld, straat, parkeerterrein, sporthal, dorpshuis, feesttent enz. en eventueel een geluidsinstallatie. Wij zorgen voor de rest, spierkracht en het materiaal wat nodig is, om het te laten zien.

Informeer naar de mogelijkheden en kosten en wij zullen voor u een offerte op maat maken!!

Verdere info: woutzijlstra@sterksteman.nl